Våra Sponsorer 2022

Hello world

Active Nordic

CPT 1: Min Stora Dag


"Vi är ett Svenskt företag med fokus på din hälsa och återhämtning. Active för en aktiv livsstil, Nordic för vår kända superba nordiska kvalitet. Vi har under resans gång lärt oss otroligt mycket, inte enbart om återhämtning men också hur viktigt det är att hjälpa, stötta och göra allt vi kan för att bidra positivt till våra kunder, samhället och miljön."


Active Nordic kommer vara vår huvudsponsor under vår första deltävling. Dem kommer se till att alla våra klassvinnare går hem med inte bara en seger utan även med grymma produkter för att maximera er återhämtning efter en tuff turnering. 

Acero Padel

CPT 1: Min Stora Dag


Far & Son, Ronnie & Mattias Österberg är personerna bakom Acero! 


"Acero är resultatet av våra erfarenheter och preferenser, kombinerat med marknadens vassaste materialval till rättvisa priser. Vår vision är att bidra till sportens tillväxt genom att göra det svåra enkelt och därmed göra den tillgänglig för flera människor. Vi vill få fler förstagångsspelare att gå ifrån det lokala centret med samma euforiska känsla som vi hade back in the days."


Dem kommer att se till att alla deltagare alltid spelar med fräscha bollar under hela turneringen! Dem kommer även med en liten överraskning till samtliga deltagare, så det vill man inte missa.


Hello world

Vitamin Well 

CPT 1: Min Stora Dag


"Ett modernt, nyttigare och välsmakande alternativ till läsk och söta juicer. Det var vad grundarna av Vitamin Well både såg en lucka för på dryckesmarknaden och saknade själva.

Då vi hade svårt att hitta en vitamindryck som var god, mindre söt och innehöll tillräckligt mycket nyttoämnen även på utländska marknader, bestämde vi oss för att ta fram en helt egen dryck. Med hjälp av experter på kroppens ämnesomsättning började vi vår resa med att utveckla en dryck vi själva ville ha och som varken kompromissade med smak, funktion eller design.

Och det visade sig att fler ville ha den. Idag, 13 år och tre funktionella dryckeskategorier senare, är succén sedan länge ett faktum. Men resan slutar inte här. Vi kommer alltid sträva efter att ta fram ännu bättre, ännu smartare och ännu godare drycker.."


Vitamin Well kommer att se til latt samtliga deltagare får i sig rätt dryck och energi för att orka med en heldag av padel. Det kommer även finnas möjlighet för publiken att få testa deras dryck. 

Hello world
Hello world

Restaurang Lulu

CPT 2022


"Här på Lulu använder vi oss av fina smaker från Asien och mixar det med Sydamerika vilket gör att hettan, syran och sötman från Sydamerika gifter sig med de traditionella smakerna från Japan."


Restaurang Lulu kommer att se till att samtliga deltagare och publik får i sig rätt energi för att kunna prestera på topp.